>HOME

TENTANG KAMI

"Kepakaran kami ialah membantu ibu bapa menyelesaikan masalah untuk memilih botol susu besi yang SIHAT SELAMAT JIMAT"

Nama Syarikat : NORSHAHIDA CHOICES (JM0623624-H)

Alamat : 21A-7 Jalan Masjid, Kampung Melayu Majidee, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia


Alhamdulillah kami bersyukur kerana hari ini kami berjaya bantu ramai ibu bapa. Kami bangga dengan bantuan yang kecil ini tapi memberi impak besar kepada semua.
Tapi dulu tak semua ibu bapa ada kesedaran tentang kesanggupan mengeluarkan wang lebih sedikit untuk beri yang terbaik untuk anak-anak mereka. 

Kadang-kadang kami sendiri tidak faham kenapa kita sanggup belanjakan wang yg banyak setiap bulan untuk beli susu yang paling mahal dipasaran...tetapi agak berkira untuk keluar sejumlah wang hanya sekali utk beli botol susu yg SIHAT, SELAMAT dan JIMAT ini.. 

Masalahnya ialah kesedaran kurang tentang kesan serta risiko besar kepada kanser. Mungkin kita tidak pernah terfikir masa depan anak kita? Kesan penggunaan botol plastik bukan kita boleh lihat sehari dua.. Kita hanya dapat tahu kesannya bila anak kesayangan kita itu meningkat dewasa. Bayangkan pada umur anak kita 25 tahun...yang telah bercadang membina masjid..baru sahaja ingin memulakan hidup baru bersama orang yg mereka sayang...tiba tiba didapati menghadapi kanser di tahap 3. Anda dapat rasakan tak kesedihan apakah yg anak kita rasa? Kesedihan macam manakah yg keluarga kita rasa?

Hari ini mungkin usaha kecil kita ini..bakal merubah masa depan anak kita. Mungkin nilai kasih sayang kita tidak boleh di beli dengan wang ringgit. Sayangi anak kita..dan cuba berikan mereka yang terbaik..

Sedikit usaha anda semua mungkin dapat bantu kami teruskan usaha murni ini. Jom share kepada orang yg anda sayang untuk like pages kami.

https://www.facebook.com/BabyAndMomChoicesShop

No comments:

Post a Comment